Werkwijze


Werkwijze

Bent u benieuwd naar hoe Petra te werk gaat? Lees dan vooral verder!

Advies

Een goed advies begint met een luisterend oor. Wat zijn uw dromen met betrekking tot uw interieur? Wat zou u graag anders willen? Welke specifieke wensen heeft u? Wat is uw budget? Petra denkt graag met u mee. Waar u misschien obstakels ervaart, ziet Petra mogelijkheden en praktische oplossingen.

Schetsontwerp

Er zal een schetsontwerp worden gemaakt van uw wensen. Dat kan gaan om zowel grote als kleine aanpassingen aan uw interieur, zoals een andere indeling van een verdieping, de inrichting van uw badkamer, een dakkapel, een overkapping in de tuin, andere meubels etcetera. Is de schets niet goed? Dan passen we het aan tot het naar uw wens is!

Definitief ontwerp

Wanneer u tevreden bent over de schets, zullen we over gaan tot een definitief ontwerp. Hierin worden de schetsen uitgewerkt in gedetailleerdere tekeningen, met gebruik van 3d-plaatjes zodat u een ruimtelijk inzicht krijgt van het idee.

Uitvoering

Alias heeft ervaring met de uitvoering van veel verschillende bouwkundige werkzaamheden. Wanneer u de werkzaamheden door een ander bedrijf wil laten uitvoeren, kan Alias daarin adviseren en houdt desgewenst toezicht op de voortgang en kwaliteit van het werk.